WAAROM WERKT FACEBOOK MESSENGER NIET OP ANDROID?

Sinds de tijd dat Facebook Messenger een zelfstandige app werd, los van de applicatie, is het een krachtige messenger-service geworden. Zijn onafhankelijkheid maakt hem echter ook hongerig naar batterij en geheugen, samen met zijn eigen zorgen. Maar maak je geen zorgen, want er is niets dat onze facebook belgie contact niet kan oplossen. U hoeft uw probleem slechts één keer aan hen door te geven en te wachten tot zij met verbazingwekkende, gemakkelijk te volgen oplossingen komen.

Er is een groot aantal technische problemen die door de gebruikers aan onze facebook belgie contact worden gemeld en sommige zijn:

  • Kan niet inloggen of uitloggen.
  • Privacy-instellingen veranderen niet.
  • Kan niet blokkeren of deblokkeren.
  • Berichtoptie wordt niet weergegeven.
  • Berichten die niet worden verzonden of ontvangen.
  • Gearchiveerde of berichtverzoeken die niet worden bijgewerkt, enz.

Misschien ben je hier op zoek naar een oplossing voor dergelijke technische problemen, maar vandaag gaan we het hebben over de app en niet werken op een Android-apparaat. Het kan heel vervelend zijn als u uw favoriete berichtenservice niet op uw mobiele telefoon kunt gebruiken. U kunt ervoor kiezen om andere services uit te proberen, maar niets werkt zoals Messenger.

Dus hier zijn we, op je scherm, klaar met een aantal geweldige oplossingen om je te helpen Facebook Messenger weer op je Android-apparaat te gebruiken!

UPDATE UW APPARAAT NAAR ZIJN NIEUWSTE VERSIE

U kunt dit doen door naar Instellingen -> Over apparaat -> Software-update -> Nu bijwerken te gaan.

Zorg ervoor dat u bent verbonden met Wi-Fi, want het updaten van uw smartphone zal veel gegevens opzuigen en het kan zijn dat u zonder problemen komt te zitten. Zorg ervoor dat er meer dan 50% batterij in uw apparaat zit.

Voor verdere ondersteuning kunt u op elk moment contact opnemen met onze experts van de facebook klantendienst.

CACHE & ONNODIGE GEGEVENS WISSEN

Het wissen van het cachegeheugen en ongewenste gegevens maakt veel ruimte vrij voor het openen en downloaden van nieuwe inhoud. Het is dus belangrijk om uw apparaat er van tijd tot tijd van te wissen.

Ga naar Instellingen -> Toepassingen en meldingen -> Bekijk alle apps -> Messenger -> Opslag -> Druk op Opslag wissen en vervolgens Cache wissen.

Als niets lukt, kun je ook proberen de Messenger-app bij te werken vanuit de Play Store. Of door het te verwijderen en opnieuw te installeren. U kunt ook proberen in en uit te loggen bij de Messenger-service.

Voor meer informatie over hetzelfde probleem kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met onze facebook bellen belgie. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning.

We beloven u op zijn vroegst direct beschikbare en passende oplossingen te bieden!

Comments

Popular posts from this blog

WAT ZIJN DE STANDAARD HERSTELOPTIES VOOR FACEBOOK-ACCOUNT?

Wat is de manier om een ​​pagina of een applicatie op Facebook te blokkeren?