Wat is de manier om een ​​pagina of een applicatie op Facebook te blokkeren?

Als je een pagina of een applicatie op je Facebook-account niet kunt blokkeren, wordt je zo snel mogelijk met het nodige geholpen door onze beschikbare executives. En als u ook met andere Facebook-gerelateerde problemen wordt geconfronteerd, kunt u contact opnemen met het Facebook bellen België. Onze expert zal u de beste oplossing bieden, zodat u uw probleem zo snel mogelijk gemakkelijk kunt oplossen.


Hoe een pagina of een applicatie blokkeren?

Ten eerste moet u de officiële Facebook-website openen en vervolgens moet u inloggen op uw account met de opgegeven inloggegevens. Selecteer daarna de pijl-omlaag die beschikbaar is in de rechterbovenhoek van de huidige pagina en klik vervolgens op het tabblad 'Instellingen en privacy'.

  • Daarna moet u de optie Instellingen selecteren.
  • Daarna moet je het tabblad 'Blokkeren' kiezen, dat beschikbaar is in het linkermenu.
  • Als u bovendien uw privacy-instellingen wilt wijzigen, moet u de 'Privacy'-knop selecteren om uw privacy-instellingen te wijzigen, en u kunt ook uw Facebook-profiel van anderen voorkomen.

Daarna moet je naar beneden scrollen naar 'Applicaties blokkeren' en dan moet je de naam schrijven van de applicatie die je wilt blokkeren van je Facebook-account. En daarna kunt u het blokkeren via het vervolgkeuzemenu.

Als u daarna een pagina wilt blokkeren, moet u de optie 'Pagina's blokkeren' selecteren, daarna gaf u de naam van de pagina die u wilt blokkeren van uw Facebook-account. Daarna kunt u de pagina blokkeren via het vervolgkeuzemenu.

Bovendien kunt u groepspagina's en evenementpagina's niet blokkeren vanuit uw Facebook-instellingen.

  • En als je dan een pagina wilt deblokkeren, moet je terug naar je 'Blokkeer'-instellingen en dan moet je de optie 'Deblokkeren' selecteren.

Bovendien, en als je nu geen updates van andere personen in je Facebook-nieuwsfeed wilt zien, moet je snooze- of ontvolg-opties voor vrienden op je Facebook-profiel selecteren. En wijzigingen verschijnen ook in uw Facebook-applicatie.

Het is dus een gemakkelijke methode om te blokkeren en te pagina en een applicatie van uw Facebook-account. Als u een regelmatige gebruiker van Facebook bent en een technisch probleem ondervindt tijdens het gebruik van Facebook op uw apparaat en u kunt de oplossing niet vinden, dan kunt u contact opnemen met het technische ondersteuning Facebook in België. 

Comments

Popular posts from this blog

WAT ZIJN DE STANDAARD HERSTELOPTIES VOOR FACEBOOK-ACCOUNT?

WAAROM WERKT FACEBOOK MESSENGER NIET OP ANDROID?