WAT ZIJN DE STANDAARD HERSTELOPTIES VOOR FACEBOOK-ACCOUNT?

Het delen van uw dagelijkse activiteiten met online vrienden is een deel van ons leven geworden. Sommige mensen kunnen geen dag zonder iets op hun account te uploaden, of het nu gaat om het delen van inhoud uit hun eigen galerij of vanaf een andere pagina. Hoewel u misschien niet tot de mensen behoort die dagelijks dingen op hun profiel delen, moet u uw account één keer per dag controleren. Het gaat er niet om geobsedeerd te zijn door Facebook, maar alleen om bij te houden wat er gaande is in je digitale leven.

Facebook is het favoriete sociale mediaplatform geworden van mensen uit alle leeftijdsgroepen. Of het nu een student is of een volwassene of een bejaarde, iedereen vind je op Facebook. Dit sociale mediaplatform is zonder twijfel populair, geweldig en gemakkelijk te gebruiken!

Soms worden mensen echter geconfronteerd met technische problemen met hun account, waardoor ze het moeilijk kunnen blijven gebruiken. Tijdens zulke ongelukkige tijden kunt u technisch advies inwinnen van onze professionals op facebook bellen belgie. Zij zullen u op zijn vroegst de juiste en tijdige begeleiding bieden!

Niet in staat zijn om in te loggen op uw Facebook-account vanwege een technische fout, het verliezen van het accountwachtwoord of het hacken kan erg vervelend zijn. Maar er is niets dat onze facebook belgie niet kan oplossen.

Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Facebook-account, kunt u enkele standaardmethoden voor accountherstel volgen om het terug te krijgen. Om deze methoden te kunnen volgen, moet u een sterke internetverbinding hebben en een apparaat dat u vaak gebruikt om in te loggen op uw account.

Als Facebook dat apparaat en netwerk herkent, kun je het wachtwoord mogelijk opnieuw instellen zonder aanvullende verificatie.

ACCOUNT HERSTELLEN VANAF DE PROFIELPAGINA

  1. Open uw profiel op de pagina van uw Facebook-vriend.
  2. Klik op de 3 stippen onder je profielfoto.
  3. Tik op de optie Ondersteuning zoeken of Profiel melden.
  4. Kies in het volgende venster dat ik heb geen toegang tot mijn account en klik op Volgende.
  5. Klik vervolgens op Mijn account herstellen.

U wordt afgemeld bij het account dat u momenteel gebruikt om het herstelproces te starten. Als u zich niet bij dit profiel wilt afmelden, volgt u de tweede methode. Neem voor meer ondersteuning onmiddellijk contact op met onze technische ondersteuning van Facebook.

ACCOUNT HERSTELLEN MET CONTACTGEGEVENS

  1. Open een nieuw browserprofiel.
  2. Ga naar de Facebook-herstelpagina.
  3. Voer een e-mailadres of telefoonnummer in dat u eerder aan uw profiel heeft toegevoegd (zonder uw landcode).
  4. Zodra u uw account heeft geïdentificeerd, ziet u een samenvatting van uw profiel.
  5. Klik op de link Heb je hier geen toegang meer toe?
  6. Klik op Doorgaan en voer de code in die je in de e-mail of telefoon hebt ontvangen.

We raden u ten zeerste aan om het accountwachtwoord te wijzigen zodra deze procedure is voltooid.

Voor verdere ondersteuning kunt u op elk moment contact opnemen met onze bellen facebook, via e-mail, live chat-ondersteuning of telefoon. We beloven dat ze zo snel mogelijk contact met je zullen opnemen met de beste en gemakkelijk te volgen oplossingen!

Comments

Popular posts from this blog

Wat is de manier om een ​​pagina of een applicatie op Facebook te blokkeren?

WAAROM WERKT FACEBOOK MESSENGER NIET OP ANDROID?