WAT ZIJN DE MANIEREN OM AL UW FOTO'S EN VIDEO'S VAN FACEBOOK TE DOWNLOADEN?

Facebook is een geweldig platform waarmee je dingen kunt delen en downloaden. Hoewel al uw foto's en video's hier veilig zijn, is het soms beter om ze ook op uw apparaat te hebben voor die momenten dat u niet op uw account wilt inloggen, maar de herinneringen opnieuw wilt bezoeken.

Het downloaden van een of twee foto's van Facebook is vrij eenvoudig. Plaats de muisaanwijzer op de afbeelding, klik op Opties en selecteer Downloaden. Maar wat als u honderden of duizenden foto's op uw apparaat wilt hebben? Volg je nog steeds dezelfde procedure? Of minder foto's maken die u echt wilt?

Om u daarbij te helpen op een eenvoudigere en snellere manier, heeft onze  facebook klantendienst enkele methoden bedacht. Met slechts een paar klikken krijgt u een kopie van uw favoriete foto of video, zonder zelfs maar in te boeten aan de kwaliteit.


DOWNLOAD ALLE GEGEVENS

Als u op zoek bent naar een snelle manier om een ​​back-up te maken van al uw gegevens, hoeft u niet verder te zoeken, want onze facebook klantendienst heeft precies de juiste oplossing voor u bedacht.

  • Log in op uw account.
  • Navigeer naar Instellingen -> Klik op Download een kopie-link.
  • Volg de instructies op het scherm.
Als u dit doet, kunt u een kopie van uw archieven op uw apparaat krijgen. Het kan echter zijn dat u moet inleveren op de kwaliteit en het formaat. Een ander nadeel van deze methode is dat je niet kunt specificeren welke foto's of welk album je wilt extraheren, dus het kan lastig zijn om degene te vinden die je echt wilt.


MAAK IFTTT-RECEPTEN

IFTTT is een afkorting voor If This Then That, een webgebaseerde service die verschillende apps met een receptmethode verbindt. Om uw Facebook-foto's met deze methode te downloaden,

  • Kies het IF-recept.
  • Selecteer Facebook onder de optie Deze.
  • Markeer in die optie een andere app waarin u de gedownloade inhoud wilt opslaan.
  • Klik aan het einde op Recept maken.

Als u twijfels heeft over de bovenstaande procedure, kunt u altijd bellen op ons bellen facebook. We beloven u op zijn vroegst de beste oplossingen te bieden!


GEBRUIK FOTOBOUNCE

Fotobounce is een uitgebreide fotobeheerservice waarmee u eenvoudig al uw foto's online of offline kunt downloaden en ordenen. Om uw album of foto's met deze app te downloaden,

  • Start de Fotobounce-applicatie.
  • Log in op uw Facebook-account via het linkerpaneel.
  • Binnen een paar seconden zie je al je spullen.
  • Klik eenvoudig op de knop Downloaden en sla het op de gewenste locatie op.


DOWN ALBUM CHROOM UITBREIDING

Als u een Google Chrome-gebruiker bent, is het heel eenvoudig om uw Facebook-album te krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is een extensie downloaden met de naam Download FB Album die u in de rechterbalk van de browser vindt.

  • Open uw Facebook-account.
  • Klik op de browserextensie en klik op Normaal.
  • Druk op Command + S of Control + S om al uw afbeeldingen op te slaan.

Een van deze methoden zal u zeker helpen de mediabestanden van Facebook te downloaden. Voor het geval dat geen van hen werkt, kunt u de inhoud downloaden met de Odrive-app.

Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze facebook bellen belgie via e-mail, telefoon of live chatservice. Ons team zal u de eenvoudigste en meest actuele oplossingen bieden, zodat uw problemen worden opgelost zodra ze zich voordoen.

We beloven je zo snel mogelijk terug te komen!

Comments

Popular posts from this blog

Wat is de manier om een ​​pagina of een applicatie op Facebook te blokkeren?

WAT ZIJN DE STANDAARD HERSTELOPTIES VOOR FACEBOOK-ACCOUNT?

WAAROM WERKT FACEBOOK MESSENGER NIET OP ANDROID?