WERKT DE MICROFOON NIET OP FACEBOOK? HIER IS WAT TE DOEN!

Facebook is in de loop der jaren enorm geëvolueerd. Het heeft een aantal geweldige en coole functies toegevoegd die hebben bijgedragen aan de groeiende populariteit. Van de jeugd tot de oude generatie, op dit platform vind je iedereen met een account. Omdat het heel gemakkelijk te gebruiken en gratis is, kiezen mensen het voor elk ander social media-platform.

Maar technische fouten zijn iets waar u het moeilijk mee kunt hebben. Hoewel het niet 100% te vermijden is, is er altijd iets dat u kunt doen om er vanaf te komen. Ervaar je zoiets ook met je Facebook-account, vergeet dan niet te bellen op ons Facebook technische servicenummer.

Nu kunt u met Facebook chatten met uw vrienden en familie via de microfoon. U kunt de ingebouwde microfoon in uw apparaat of een externe microfoon gebruiken. Welke u ook kiest, het is van belang als de functie niet correct werkt op uw computersysteem.

Als zich zo'n ongelukkige gebeurtenis voordoet, bel dan gewoon ons facebook telefoon nummer. We zullen u zodanig assisteren dat als u hetzelfde technische probleem opnieuw tegenkomt, u weet hoe u dit zelf kunt oplossen.

Laten we teruggaan naar het oplossen van de microfoon die de fout niet herkent met uw Facebook-account. Hier zijn een paar oplossingen die u kunt proberen om de fout te verhelpen. Maar voordat u verbinding maakt met onze experts voor hulp, controleert u uw microfoon om er zeker van te zijn dat deze correct is aangesloten, niet is gedempt en is geconfigureerd als de standaard microfoonbron.

  • Sluit de externe microfoon aan op uw computersysteem.
  • Zet de mute-schakelaar van de headset op OFF.
  • Navigeer op uw pc naar Configuratiescherm -> Hardware en geluid -> Geluid -> Opname.
  • Kies de microfoon die u wilt gebruiken uit de lijst.
  • Klik op Standaard en vervolgens op OK om de instellingen op te slaan.

Als je een fout tegenkomt tijdens het volgen van de bovenstaande procedure, neem dan onmiddellijk facebook contact belgie.

  • Log in op uw Facebook-account.
  • Open chats met de persoon met wie u wilt spreken.
  • Klik op het videocamerapictogram.

Download en installeer het bestand FacebookVideoCallSetup.exe als daarom wordt gevraagd.

Als de oproep aan de andere kant wordt opgenomen, kunt u controleren of de microfoon werkt. Voor het geval het nog steeds niet werkt, kunt u contact opnemen met onze bellen facebook voor verdere ondersteuning.

U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We garanderen u de juiste ondersteuning voor al uw Facebook-accountgerelateerde problemen.

Comments

Popular posts from this blog

Wat is de manier om een ​​pagina of een applicatie op Facebook te blokkeren?

WAT ZIJN DE STANDAARD HERSTELOPTIES VOOR FACEBOOK-ACCOUNT?

WAAROM WERKT FACEBOOK MESSENGER NIET OP ANDROID?